Advertisement

Φωτια Σχινοσ : Apisteyth Eikona Apo Th Fwtia Ston Sxino Barka Egine Karboyno Mesa Sth Ellada Eidhseis - Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού.

Φωτια Σχινοσ : Apisteyth Eikona Apo Th Fwtia Ston Sxino Barka Egine Karboyno Mesa Sth Ellada Eidhseis - Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού.. Εχθές το πρωί ξεκίνησε μια ομάδα εθελοντών 10 ατόμων από τον σχίνο για την φωτιά στα γεράνεια, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος αντιστράτηγου στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο αντιστράτηγος ιάκωβος κλεφτοσπύρος, ο οποίος ανέλαβε να συντονίσει τις δυνάμεις που επιχειρούν. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Δείτε εικόνες και video από το πύρινο.χαρδαλιάς για φωτιά στον σχίνο: 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν.

Pyrkagia Ston Sxino 3ekinhse Apo Elaiwna Se Yfesh To Metwpo H Ka8hmerinh
Pyrkagia Ston Sxino 3ekinhse Apo Elaiwna Se Yfesh To Metwpo H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Σε νέα ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» προχώρησε η πολιτική προστασία καθώς κρίθηκε. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Δείτε εικόνες και video από το πύρινο.χαρδαλιάς για φωτιά στον σχίνο: Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Φωτια σχινοσ όλες οι τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Χιλιάδες στρέμματα καμένης γης άφησε πίσω της η φωτιά που ξέσπασε στον σχίνο κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τη δυτική αττική, καίγοντας πυκνό δάσος αλλά και κατοικίες. Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Δείτε εικόνες και video από το πύρινο.χαρδαλιάς για φωτιά στον σχίνο:

Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. Φωτογραφική και δημοσιογραφική κάλυψη της φωτιάς. Με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος αντιστράτηγου στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο αντιστράτηγος ιάκωβος κλεφτοσπύρος, ο οποίος ανέλαβε να συντονίσει τις δυνάμεις που επιχειρούν. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5.

Fwtia Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Ekkenw8hkan Oikismoi 3 Xiliometra To Metwpo
Fwtia Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Ekkenw8hkan Oikismoi 3 Xiliometra To Metwpo from www.ieidiseis.gr
Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. Με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος αντιστράτηγου στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο αντιστράτηγος ιάκωβος κλεφτοσπύρος, ο οποίος ανέλαβε να συντονίσει τις δυνάμεις που επιχειρούν. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν συνολικά 265 πυροσβέστες, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, σώματα εθελοντών, υδροφόρες και μηχανήματα έργου των οτα, ενώ το συντονισμό του έργου της κατάσβεσης έχει αναλάβει το κινητό αρχηγείο του πυροσβεστικού σώματος «όλυμπος». About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. Φωτογραφική και δημοσιογραφική κάλυψη της φωτιάς. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Χιλιάδες στρέμματα καμένης γης άφησε πίσω της η φωτιά που ξέσπασε στον σχίνο κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τη δυτική αττική, καίγοντας πυκνό δάσος αλλά και κατοικίες. Δείτε εικόνες και video από το πύρινο.χαρδαλιάς για φωτιά στον σχίνο: Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Φωτια σχινοσ όλες οι τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Με εντολή του αρχηγού του πυροσβεστικού σώματος αντιστράτηγου στέφανου κολοκούρη έχει μεταβεί στην περιοχή σχίνο λουτρακίου ο υπαρχηγός του σώματος, ο αντιστράτηγος ιάκωβος κλεφτοσπύρος, ο οποίος ανέλαβε να συντονίσει τις δυνάμεις που επιχειρούν.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Σε νέα ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» προχώρησε η πολιτική προστασία καθώς κρίθηκε. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα.

Se E3eli3h Megalh Fwtia Sto Sxino Korin8ias Ekkenw8hkan Oikismoi Fwto Vids Skai
Se E3eli3h Megalh Fwtia Sto Sxino Korin8ias Ekkenw8hkan Oikismoi Fwto Vids Skai from www.skai.gr
Φωτογραφική και δημοσιογραφική κάλυψη της φωτιάς. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν συνολικά 265 πυροσβέστες, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, σώματα εθελοντών, υδροφόρες και μηχανήματα έργου των οτα, ενώ το συντονισμό του έργου της κατάσβεσης έχει αναλάβει το κινητό αρχηγείο του πυροσβεστικού σώματος «όλυμπος». Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5.

Χιλιάδες στρέμματα καμένης γης άφησε πίσω της η φωτιά που ξέσπασε στον σχίνο κορινθίας και εξαπλώθηκε μέχρι τη δυτική αττική, καίγοντας πυκνό δάσος αλλά και κατοικίες. Εχθές το πρωί ξεκίνησε μια ομάδα εθελοντών 10 ατόμων από τον σχίνο για την φωτιά στα γεράνεια, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της κοινότητας κ. 2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Φωτογραφική και δημοσιογραφική κάλυψη της φωτιάς. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Σε νέα ενεργοποίηση του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης «112» προχώρησε η πολιτική προστασία καθώς κρίθηκε. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική.

Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν φωτια. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Posting Komentar

0 Komentar